Visning af enheder på mit netværk

Smart home-overvågning-funktionen giver dig mulighed for at gøre følgende:

Kontrollere hver enheds beskyttelsesniveau ved at se, hvilke Kaspersky-programmer der er installeret på enhederne i dit wi-fi-netværk. Hvis nogle Kaspersky-apps ikke er installeret på en enhed, kan du installere dem ved hjælp af My Kaspersky.

I afsnittet Smart home-overvågning kan du se følgende:

Når en ny enhed forbindes til wi-fi-netværket, viser Kaspersky-appen følgende oplysninger om enheden:

Sådan vises enhederne i dit hjemme wi-fi-netværk:

1. Sådan forbinder du til dit hjemme wi-fi-netværk.
  2. Åbn Kaspersky-appen.
  3. På appens hovedvindue skal du trykke på Smart home-overvågning.

Sektionen Smart home-overvågning åbnes.

4. Bekræft om nødvendigt, at det er dit hjemme wi-fi-netværk.